Irland Flag

Irlands Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Irlands diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Irländska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Irländska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Irlands konsulat i Sverige.

Irländska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Irish Embassy in Stockholm, Sweden Hovslagargatan 5 P.O. Box 10326 111 48 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 5450 4040

Faxnummer:

(+46) 8 660 1353

E-post:

stockholmembassy@dfa.ie

Officiell hemsida:

www.embassyofireland.se

Ambassadör:

Mr James Joseph Carroll

Timmar:

Irlands ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Irländska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Irländska ambassaden i Stockholm leds av Mr James Joseph Carroll - Irlands ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 5450 4040 eller e-post stockholmembassy@dfa.ie

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Irländska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Irlands Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Irländska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Irländska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Irlands Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Irland och Irländska medborgare som bor i Sverige. Irländska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Irländska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Irlands Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 5450 4040 eller per e-post stockholmembassy@dfa.ieHitta ett hotell nära den Irländska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Irland