Dominikanska Republiken Flag

Dominikanska Republikens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Dominikanska Republikens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Dominikanska Republikens Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Dominikanska Republikens beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Dominikanska Republikens konsulat i Sverige.

Dominikanska Republikens Ambassaden i Stockholm - Sverige
Dominican (Republic) Embassy in Stockholm, Sweden Kungsholmsgatan 10, 5 th Floor 112 27 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 667 46 11

Faxnummer:

(+46) 8 667 51 05

E-post:

stockholm@domemb.se

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mrs Marina Isabel Caceres de Estevez

Timmar:

Dominikanska Republikens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Dominikanska Republikens intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Dominikanska Republikens ambassaden i Stockholm leds av Mrs Marina Isabel Caceres de Estevez - Dominikanska Republikens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 667 46 11 eller e-post stockholm@domemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Dominikanska Republikens ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Dominikanska Republikens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Dominikanska Republikens ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Dominikanska Republikens konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Dominikanska Republikens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Dominikanska Republiken och Dominikanska Republikens medborgare som bor i Sverige. Dominikanska Republikens

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Dominikanska Republikens visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Dominikanska Republikens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 667 46 11 eller per e-post stockholm@domemb.seHitta ett hotell nära den Dominikanska Republikens Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Dominikanska Republiken