Namibia Flag

Namibias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Namibias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Namibia Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Namibia beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Namibias konsulat i Sverige.

Namibia Ambassaden i Stockholm - Sverige
Namibian Embassy in Stockholm, Sweden Luntmakargatan 86-88 P. O. Box 19151 104 32 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8-442 98 00

Faxnummer:

(+46) 8-612-66 55

E-post:

info@embassyofnamibia.se

Officiell hemsida:

www.embassyofnamibia.se

Ambassadör:

Mr Daniel Rudolph Smith

Timmar:

Namibias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Namibia intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Namibia ambassaden i Stockholm leds av Mr Daniel Rudolph Smith - Namibias ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8-442 98 00 eller e-post info@embassyofnamibia.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Namibia ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Namibia ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Namibias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Namibia ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Namibias Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Namibia konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Namibia konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Namibias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Namibia och Namibia medborgare som bor i Sverige. Namibia

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Namibia visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Namibias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8-442 98 00 eller per e-post info@embassyofnamibia.se

Hitta ett hotell nära den Namibia Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Namibia - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Namibia. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Namibia..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Namibia ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: