Namibia Flag

Namibias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Namibias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Namibia Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Namibia beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Namibias konsulat i Sverige.

Namibia Ambassaden i Stockholm - Sverige
Namibian Embassy in Stockholm, Sweden Luntmakargatan 86-88 P. O. Box 19151 104 32 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8-442 98 00

Faxnummer:

(+46) 8-612-66 55

E-post:

info@embassyofnamibia.se

Officiell hemsida:

www.embassyofnamibia.se

Ambassadör:

Mr Daniel Rudolph Smith

Timmar:

Namibias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Namibia intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Namibia ambassaden i Stockholm leds av Mr Daniel Rudolph Smith - Namibias ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8-442 98 00 eller e-post info@embassyofnamibia.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Namibia ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Namibias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Namibia ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Namibia konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Namibias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Namibia och Namibia medborgare som bor i Sverige. Namibia

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Namibia visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Namibias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8-442 98 00 eller per e-post info@embassyofnamibia.seHitta ett hotell nära den Namibia Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Namibia