Egypten Flag

Egyptens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Egyptens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Egyptiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Egyptiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Egyptens konsulat i Sverige.

Egyptiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Egyptian Embassy in Stockholm, Sweden Strandvogen 35 Box: 14230 10440 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) (8) 459 98 60

Faxnummer:

(+46) (8) 661 26 64

E-post:

embassyofegypt@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Mohamed Osama Taha Elmagdoub

Timmar:

Egyptens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Egyptiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Egyptiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Mohamed Osama Taha Elmagdoub - Egyptens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) (8) 459 98 60 eller e-post embassyofegypt@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Egyptiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Egyptiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Egyptens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Egyptiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Egyptens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Egyptiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Egyptiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Egyptens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Egypten och Egyptiska medborgare som bor i Sverige. Egyptiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Egyptiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Egyptens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) (8) 459 98 60 eller per e-post embassyofegypt@telia.com

Hitta ett hotell nära den Egyptiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Egypten - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Egypten. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Egypten..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Egypten ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: