Nederländerna Flag

Nederländernas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Nederländernas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Nederländska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Nederländska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Nederländernas konsulat i Sverige.

Nederländska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Netherlands Embassy in Stockholm, Sweden - Gotgatan 16A - 118 46 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 556 933 00

Faxnummer:

(+46) 8 556 933 11

E-post:

sto@minbuza.nl

Officiell hemsida:

www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/sweden

Ambassadör:

Ines Coppoolse

Timmar:

Please check official website

Nederländernas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Nederländska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Nederländska ambassaden i Stockholm leds av Ines Coppoolse - Nederländernas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 556 933 00 eller e-post sto@minbuza.nl

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Nederländska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Nederländska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Nederländernas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Nederländska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Nederländernas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Nederländska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Nederländska konsulat i: Göteborg och Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Nederländernas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Nederländerna och Nederländska medborgare som bor i Sverige. Nederländska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Nederländska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Nederländernas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 556 933 00 eller per e-post sto@minbuza.nl

Hitta ett hotell nära den Nederländska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Nederländerna - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Nederländerna. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Nederländerna..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Nederländerna ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: