Tanzania Flag

Tanzanias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Tanzanias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Tanzaniska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Tanzaniska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Tanzanias konsulat i Sverige.

Tanzaniska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Tanzanian Embassy in Stockholm, Sweden Nosby Alle 6 183 55 Toby Sweden

Telefon:

(+46) 8 732 24 30 (+46) 8 732 24 31

Faxnummer:

(+46) 8 732 24 32

E-post:

mailbox@tanemb.se

Officiell hemsida:

www.tanemb.se

Ambassadör:

Mr Muhammed Mwinyi Mzale

Timmar:

Tanzanias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Tanzaniska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Tanzaniska ambassaden i Stockholm leds av Mr Muhammed Mwinyi Mzale - Tanzanias ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 732 24 30 (+46) 8 732 24 31 eller e-post mailbox@tanemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Tanzaniska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Tanzaniska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Tanzanias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Tanzaniska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Tanzanias Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Tanzaniska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Tanzaniska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Tanzanias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Tanzania och Tanzaniska medborgare som bor i Sverige. Tanzaniska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Tanzaniska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Tanzanias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 732 24 30 (+46) 8 732 24 31 eller per e-post mailbox@tanemb.se

Hitta ett hotell nära den Tanzaniska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Tanzania - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Tanzania. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Tanzania..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Tanzania ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: