Moçambique Flag

Moçambiques Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Moçambiques diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Moçambikiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Moçambikiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Moçambiques konsulat i Sverige.

Moçambikiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Mozambiquean Embassy in Stockholm, Sweden Sturegatan 46 P.O. Box 5801 102 48 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 666 03 50

Faxnummer:

(+46) 8 663 67 29

E-post:

info@embassymozambique.se

Officiell hemsida:

www.embassymozambique.se

Ambassadör:

Mrs Frances Rodrigues

Timmar:

Moçambiques ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Moçambikiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Moçambikiska ambassaden i Stockholm leds av Mrs Frances Rodrigues - Moçambiques ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 666 03 50 eller e-post info@embassymozambique.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Moçambikiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Moçambiques Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Moçambikiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Moçambikiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Moçambiques Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Moçambique och Moçambikiska medborgare som bor i Sverige. Moçambikiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Moçambikiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Moçambiques Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 666 03 50 eller per e-post info@embassymozambique.seHitta ett hotell nära den Moçambikiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Moçambique