Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Kampala

Uganda Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Uganda. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Kampala. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Uganda. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Uganda.

Svenska Ambassaden i Kampala - Uganda
Swedish Embassy in Kampala, Uganda 24, Lumumba Avenue Nakasero P.O. Box 22669 Kampala Uganda

Telefon:

(+256) 417 700 800

Faxnummer:

(+256) 417 700 801

E-post:

ambassaden.kampala@gov.se ambassaden.kampala-migration@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/Kampala

Ambassadör:

Urban Andersson

Timmar:

Sveriges ambassad i Kampala - är ett bilateralt uppdrag i Uganda bland annat för att främja Svenska intressen i Uganda.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Kampala leds av Urban Andersson - Sveriges ambassadör i Uganda och nås per telefon (+256) 417 700 800 eller e-post ambassaden.kampala@gov.se ambassaden.kampala-migration@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Kampala hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Kampala?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kampala ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Uganda som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Uganda. Svenska

Ambassaden i Kampala står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kampala per telefon (+256) 417 700 800 eller per e-post ambassaden.kampala@gov.se ambassaden.kampala-migration@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Kampala-
Reseförsäkring för Uganda och Sverige