Litauen Flag

Litauens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Litauens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Litauen Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Litauen beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Litauens konsulat i Sverige.

Litauen Ambassaden i Stockholm - Sverige
Lithuanian Embassy in Stockholm, Sweden Grevgatan 5 114 53 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 667 54 55

Faxnummer:

(+46) 8 667 54 56

E-post:

amb.se@urm.lt

Officiell hemsida:

www.litemb.se

Ambassadör:

Mr Eitvydas Bajarunas

Timmar:

Litauens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Litauen intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Litauen ambassaden i Stockholm leds av Mr Eitvydas Bajarunas - Litauens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 667 54 55 eller e-post amb.se@urm.lt

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Litauen ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Litauen ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Litauens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Litauen ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Litauens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Litauen konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Litauen konsulat i: Göteborg, Halmstad, Jönköping, Kristianstad, Linkoping, Malmö, Umea, Vasteras och Visby

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Litauens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Litauen och Litauen medborgare som bor i Sverige. Litauen

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Litauen visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Litauens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 667 54 55 eller per e-post amb.se@urm.lt

Hitta ett hotell nära den Litauen Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Litauen - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Litauen. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Litauen..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Litauen ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: