Makedonien Flag

Makedoniens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Makedoniens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Makedonska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Makedonska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Makedoniens konsulat i Sverige.

Makedonska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Embassy of North Macedonia in Stockholm, Sweden - Riddargatan 35 - 114 57 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 661 1830 / Consular Section: (+46) 8 667 2145

Faxnummer:

(+46) 8 661 0325

E-post:

stockholm@mfa.gov.mk

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mrs Mira Krajachikj

Timmar:

Makedoniens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Makedonska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Makedonska ambassaden i Stockholm leds av Mrs Mira Krajachikj - Makedoniens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 661 1830 / Consular Section: (+46) 8 667 2145 eller e-post stockholm@mfa.gov.mk

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Makedonska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Makedoniens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Makedonska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Makedonska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Makedoniens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Makedonien och Makedonska medborgare som bor i Sverige. Makedonska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Makedonska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Makedoniens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 661 1830 / Consular Section: (+46) 8 667 2145 eller per e-post stockholm@mfa.gov.mkHitta ett hotell nära den Makedonska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Makedonien