Makedonien Flag

Makedoniens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Makedoniens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Makedonska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Makedonska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Makedoniens konsulat i Sverige.

Makedonska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Macedonian Embassy in Stockholm, Sweden Riddargatan 35 P.O. Box 10128 100 55 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 661 18 30

Faxnummer:

(+46) 8 661 03 25

E-post:

stockholm@mfa.gov.mk

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Kire Ilioski

Timmar:

Makedoniens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Makedonska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Makedonska ambassaden i Stockholm leds av Mr Kire Ilioski - Makedoniens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 661 18 30 eller e-post stockholm@mfa.gov.mk

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Makedonska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Makedonska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Makedoniens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Makedonska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Makedoniens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Makedonska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Makedonska konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Makedoniens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Makedonien och Makedonska medborgare som bor i Sverige. Makedonska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Makedonska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Makedoniens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 661 18 30 eller per e-post stockholm@mfa.gov.mk

Hitta ett hotell nära den Makedonska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Makedonien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Makedonien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Makedonien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Makedonien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: