Bolivia Flag

Bolivias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Bolivias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Bolivianska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Bolivianska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Bolivias konsulat i Sverige.

Bolivianska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Bolivian Embassy in Stockholm, Sweden - Stjarnvagen 2A 7tr - 181 50 Lidingo - Sweden

Telefon:

(+46) 8-731 58 30

Faxnummer:

E-post:

estocolmo@embolivia.se

Officiell hemsida:

www.embolivia.se

Ambassadör:

Isidora Coria Nina - Charge d'affaires

Timmar:

Bolivias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Bolivianska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Bolivianska ambassaden i Stockholm leds av Isidora Coria Nina - Charge d'affaires - Bolivias ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8-731 58 30 eller e-post estocolmo@embolivia.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Bolivianska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Bolivianska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Bolivias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Bolivianska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Bolivias Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Bolivianska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Bolivianska konsulat i: Stockholm

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Bolivias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Bolivia och Bolivianska medborgare som bor i Sverige. Bolivianska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Bolivianska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Bolivias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8-731 58 30 eller per e-post estocolmo@embolivia.se

Hitta ett hotell nära den Bolivianska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Bolivia - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Bolivia. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Bolivia..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Bolivia ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: