Nicaragua Flag

Nicaraguas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Nicaraguas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Nicaragua Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Nicaragua beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Nicaraguas konsulat i Sverige.

Nicaragua Ambassaden i Stockholm - Sverige
Nicaraguan Embassy in Stockholm, Sweden - Ringvagen 100, 9th floor - 11860 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 5593 4741
(+46) 8 5593 4740

Faxnummer:

E-post:

embajada.nicaragua@telia.com
attache.sestrada@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Ms Veronica Rojas

Timmar:

Monday to Friday: 09.00-17.00

Nicaraguas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Nicaragua intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Nicaragua ambassaden i Stockholm leds av Ms Veronica Rojas - Nicaraguas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 5593 4741
(+46) 8 5593 4740 eller e-post embajada.nicaragua@telia.com
attache.sestrada@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Nicaragua ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Nicaragua ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Nicaraguas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Nicaragua ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Nicaraguas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Nicaragua konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Nicaragua konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Nicaraguas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Nicaragua och Nicaragua medborgare som bor i Sverige. Nicaragua

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Nicaragua visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Nicaraguas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 5593 4741
(+46) 8 5593 4740 eller per e-post embajada.nicaragua@telia.com
attache.sestrada@telia.com

Hitta ett hotell nära den Nicaragua Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Nicaragua - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Nicaragua. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Nicaragua..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Nicaragua ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: