Nicaragua Flag

Nicaraguas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Nicaraguas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Nicaragua Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Nicaragua beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Nicaraguas konsulat i Sverige.

Nicaragua Ambassaden i Stockholm - Sverige
Nicaraguan Embassy in Stockholm, Sweden - THIS EMBASSY IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefon:

(+32) 02-375 65 00 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

E-post:

embanic.bruselas@skynet.be (Embassy in Brussels)

Officiell hemsida:

embanicbelgica.wordpress.com

Ambassadör:

Vacant

Timmar:

- THIS EMBASSY IS TEMPORARILY CLOSED -

Nicaraguas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Nicaragua intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Nicaragua ambassaden i Stockholm leds av Vacant - Nicaraguas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+32) 02-375 65 00 (Embassy in Brussels) eller e-post embanic.bruselas@skynet.be (Embassy in Brussels)

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Nicaragua ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Nicaraguas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Nicaragua ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Nicaragua konsulat i: Göteborg


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Nicaraguas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Nicaragua och Nicaragua medborgare som bor i Sverige. Nicaragua

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Nicaragua visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Nicaraguas Ambassad i Stockholm per telefon (+32) 02-375 65 00 (Embassy in Brussels) eller per e-post embanic.bruselas@skynet.be (Embassy in Brussels)Hitta ett hotell nära den Nicaragua Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Nicaragua