Estland Flag

Estlands Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Estlands diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Estniska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Estniska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Estlands konsulat i Sverige.

Estniska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Estonian Embassy in Stockholm, Sweden Tyrgatan 3 P.O. Box 26076 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 545 122 80

Faxnummer:

(+46) 8 545 122 99

E-post:

info@estemb.se

Officiell hemsida:

www.estemb.se

Ambassadör:

Timmar:

Estlands ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Estniska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Estniska ambassaden i Stockholm leds av - Estlands ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 545 122 80 eller e-post info@estemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Estniska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Estniska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Estlands Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Estniska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Estlands Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Estniska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Estniska konsulat i: Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Karlskrona, Karlstad, Malmö och Visby

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Estlands Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Estland och Estniska medborgare som bor i Sverige. Estniska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Estniska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Estlands Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 545 122 80 eller per e-post info@estemb.se

Hitta ett hotell nära den Estniska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Estland - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Estland. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Estland..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Estland ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: