Australien Flag

Australiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Australiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Australiens Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Australiens beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Australiens konsulat i Sverige.

Australiens Ambassaden i Stockholm - Sverige
Australian Embassy in Stockholm, Sweden Klarabergsviadukten 63, 8th floor P.O. Box 824 101 36 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 613 29 00

Faxnummer:

(+46) 8 613 29 82

E-post:

reception@austemb.se

Officiell hemsida:

www.sweden.embassy.gov.au

Ambassadör:

Mr Gerald Thomson

Timmar:

Australiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Australiens intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Australiens ambassaden i Stockholm leds av Mr Gerald Thomson - Australiens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 613 29 00 eller e-post reception@austemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Australiens ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Australiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Australiens ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Australiens konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Australiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Australien och Australiens medborgare som bor i Sverige. Australiens

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Australiens visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Australiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 613 29 00 eller per e-post reception@austemb.seHitta ett hotell nära den Australiens Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Australien