Australien Flag

Australiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Australiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Australiens Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Australiens beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Australiens konsulat i Sverige.

Australiens Ambassaden i Stockholm - Sverige
Australian Embassy in Stockholm, Sweden Klarabergsviadukten 63, 8th floor P.O. Box 824 101 36 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 613 29 00

Faxnummer:

(+46) 8 613 29 82

E-post:

reception@austemb.se

Officiell hemsida:

www.sweden.embassy.gov.au

Ambassadör:

Mr Gerald Thomson

Timmar:

Australiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Australiens intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Australiens ambassaden i Stockholm leds av Mr Gerald Thomson - Australiens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 613 29 00 eller e-post reception@austemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Australiens ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Australiens ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Australiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Australiens ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Australiens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Australiens konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Australiens konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Australiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Australien och Australiens medborgare som bor i Sverige. Australiens

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Australiens visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Australiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 613 29 00 eller per e-post reception@austemb.se

Hitta ett hotell nära den Australiens Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Australien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Australien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Australien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Australien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: