Indonesien Flag

Indonesiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Indonesiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Indonesiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Indonesiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Indonesiens konsulat i Sverige.

Indonesiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Indonesian Embassy in Stockholm, Sweden Kungsbroplan 1, 4 fl P.O. Box 13062 Stockholm 103 02 Sweden

Telefon:

(+46) (8) 545 55 880

Faxnummer:

(+46) (8) 650 87 50

E-post:

kbri@indonesiskaambassaden.se

Officiell hemsida:

www.indonesiskaambassaden.se

Ambassadör:

Mr. Juniarta Sastrawan

Timmar:

Indonesiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Indonesiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Indonesiska ambassaden i Stockholm leds av Mr. Juniarta Sastrawan - Indonesiens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) (8) 545 55 880 eller e-post kbri@indonesiskaambassaden.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Indonesiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Indonesiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Indonesiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Indonesiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Indonesiens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Indonesiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Indonesiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Indonesiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Indonesien och Indonesiska medborgare som bor i Sverige. Indonesiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Indonesiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Indonesiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) (8) 545 55 880 eller per e-post kbri@indonesiskaambassaden.se

Hitta ett hotell nära den Indonesiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Indonesien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Indonesien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Indonesien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Indonesien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: