Indien Flag

Indiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Indiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Indiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Indiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Indiens konsulat i Sverige.

Indiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Indian Embassy in Stockholm, Sweden Adolf Fredriks Kyrkogata 12 P.O. Box 1340 111 83 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 10 70 08

Faxnummer:

(+46) 8 24 85 05

E-post:

socialsecretary@indianembassy.se

Officiell hemsida:

www.indianembassy.se

Ambassadör:

Mrs Banashri Bose Harrison

Timmar:

Indiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Indiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Indiska ambassaden i Stockholm leds av Mrs Banashri Bose Harrison - Indiens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 10 70 08 eller e-post socialsecretary@indianembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Indiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Indiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Indiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Indiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Indiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Indien och Indiska medborgare som bor i Sverige. Indiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Indiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Indiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 10 70 08 eller per e-post socialsecretary@indianembassy.seHitta ett hotell nära den Indiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Indien