Cypern Flag

Cyperns Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Cyperns diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Cypriotiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Cypriotiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Cyperns konsulat i Sverige.

Cypriotiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Embassy of the Republic of Cyprus in Stockholm, Sweden, Styrmansgatan 4, 1st floor, 114 54 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46 8 24 50 08

Faxnummer:

(+46 8 24 45 18

E-post:

stockholmembassy@mfa.gov.cy

Officiell hemsida:

www.mfa.gov.cy/embassystockholm

Ambassadör:

Mr Andreas S. Kakouris

Timmar:

09.00-17.00 (local time)

Cyperns ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Cypriotiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Cypriotiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Andreas S. Kakouris - Cyperns ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46 8 24 50 08 eller e-post stockholmembassy@mfa.gov.cy

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Cypriotiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Cypriotiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Cyperns Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Cypriotiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Cyperns Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Cypriotiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Cypriotiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Cyperns Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Cypern och Cypriotiska medborgare som bor i Sverige. Cypriotiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Cypriotiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Cyperns Ambassad i Stockholm per telefon (+46 8 24 50 08 eller per e-post stockholmembassy@mfa.gov.cy

Hitta ett hotell nära den Cypriotiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Cypern - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Cypern. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Cypern..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Cypern ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: