Cypern Flag

Cyperns Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Cyperns diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Cypriotiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Cypriotiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Cyperns konsulat i Sverige.

Cypriotiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Embassy of the Republic of Cyprus in Stockholm, Sweden - Styrmansgatan 4, 1st floor - 114 54 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46 8 24 50 08

Faxnummer:

(+46 8 24 45 18

E-post:

stockholmembassy@mfa.gov.cy

Officiell hemsida:

www.mfa.gov.cy/embassystockholm

Ambassadör:

Solon Savva

Timmar:

Monday-Friday: 09.00-17.00

Cyperns ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Cypriotiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Cypriotiska ambassaden i Stockholm leds av Solon Savva - Cyperns ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46 8 24 50 08 eller e-post stockholmembassy@mfa.gov.cy

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Cypriotiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Cyperns Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Cypriotiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Cypriotiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Cyperns Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Cypern och Cypriotiska medborgare som bor i Sverige. Cypriotiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Cypriotiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Cyperns Ambassad i Stockholm per telefon (+46 8 24 50 08 eller per e-post stockholmembassy@mfa.gov.cyHitta ett hotell nära den Cypriotiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Cypern