Kroatien Flag

Kroatiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kroatiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kroatiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kroatiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kroatiens konsulat i Sverige.

Kroatiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Croatian Embassy in Stockholm, Sweden Engelbrektsplan 2, 3 floor 114 34 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 440 52 80

Faxnummer:

(+46) 8 678 83 20

E-post:

croemb.stockholm@mvp.hr

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Vladimir Matek

Timmar:

Kroatiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kroatiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kroatiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Vladimir Matek - Kroatiens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 440 52 80 eller e-post croemb.stockholm@mvp.hr

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kroatiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Kroatiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Kroatiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kroatiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Kroatiens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Kroatiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Kroatiska konsulat i: Göteborg och Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kroatiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kroatien och Kroatiska medborgare som bor i Sverige. Kroatiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kroatiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kroatiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 440 52 80 eller per e-post croemb.stockholm@mvp.hr

Hitta ett hotell nära den Kroatiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Kroatien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Kroatien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Kroatien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Kroatien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: