Bulgarien Flag

Bulgariens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Bulgariens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Bulgariska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Bulgariska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Bulgariens konsulat i Sverige.

Bulgariska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Bulgarian Embassy in Stockholm, Sweden Karlavagen 29 114 31 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 723 09 38 (+46) 8 20 25 27

Faxnummer:

(+46) 8 21 45 03

E-post:

bg.embassy@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Svetlan Soev

Timmar:

Bulgariens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Bulgariska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Bulgariska ambassaden i Stockholm leds av Mr Svetlan Soev - Bulgariens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 723 09 38 (+46) 8 20 25 27 eller e-post bg.embassy@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Bulgariska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Bulgariens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Bulgariska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Bulgariska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Bulgariens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Bulgarien och Bulgariska medborgare som bor i Sverige. Bulgariska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Bulgariska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Bulgariens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 723 09 38 (+46) 8 20 25 27 eller per e-post bg.embassy@telia.com



Hitta ett hotell nära den Bulgariska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Bulgarien