Bulgarien Flag

Bulgariens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Bulgariens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Bulgariska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Bulgariska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Bulgariens konsulat i Sverige.

Bulgariska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Bulgarian Embassy in Stockholm, Sweden Karlavagen 29 114 31 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 723 09 38 (+46) 8 20 25 27

Faxnummer:

(+46) 8 21 45 03

E-post:

bg.embassy@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Svetlan Soev

Timmar:

Bulgariens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Bulgariska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Bulgariska ambassaden i Stockholm leds av Mr Svetlan Soev - Bulgariens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 723 09 38 (+46) 8 20 25 27 eller e-post bg.embassy@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Bulgariska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Bulgariska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Bulgariens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Bulgariska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Bulgariens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Bulgariska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Bulgariska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Bulgariens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Bulgarien och Bulgariska medborgare som bor i Sverige. Bulgariska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Bulgariska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Bulgariens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 723 09 38 (+46) 8 20 25 27 eller per e-post bg.embassy@telia.com

Hitta ett hotell nära den Bulgariska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Bulgarien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Bulgarien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Bulgarien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Bulgarien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: