Bosnien Hercegovina Flag

Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Bosnien Hercegovinas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Bosnien och Hercegovina Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Bosnien och Hercegovina beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Bosnien Hercegovinas konsulat i Sverige.

Bosnien och Hercegovina Ambassaden i Stockholm - Sverige
Bosnian Herzegovinian Embassy in Stockholm, Sweden Birger Jarlsgatan 55 P.O. Box 7102 103 87 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 440 05 40

Faxnummer:

(+46) 8 24 98 30

E-post:

amb.bih.sto@telia.com

Officiell hemsida:

www.bihambasada.se

Ambassadör:

Ms Jadranka Kalmeta

Timmar:

Bosnien Hercegovinas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Bosnien och Hercegovina intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Bosnien och Hercegovina ambassaden i Stockholm leds av Ms Jadranka Kalmeta - Bosnien Hercegovinas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 440 05 40 eller e-post amb.bih.sto@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Bosnien och Hercegovina ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Bosnien och Hercegovina ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Bosnien och Hercegovina konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Bosnien Hercegovina och Bosnien och Hercegovina medborgare som bor i Sverige. Bosnien och Hercegovina

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Bosnien och Hercegovina visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 440 05 40 eller per e-post amb.bih.sto@telia.comHitta ett hotell nära den Bosnien och Hercegovina Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Bosnien Hercegovina