Bosnien Hercegovina Flag

Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Bosnien Hercegovinas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Bosnien och Hercegovina Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Bosnien och Hercegovina beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Bosnien Hercegovinas konsulat i Sverige.

Bosnien och Hercegovina Ambassaden i Stockholm - Sverige
Bosnian Herzegovinian Embassy in Stockholm, Sweden Birger Jarlsgatan 55 P.O. Box 7102 103 87 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 440 05 40

Faxnummer:

(+46) 8 24 98 30

E-post:

amb.bih.sto@telia.com

Officiell hemsida:

www.bihambasada.se

Ambassadör:

Ms Jadranka Kalmeta

Timmar:

Bosnien Hercegovinas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Bosnien och Hercegovina intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Bosnien och Hercegovina ambassaden i Stockholm leds av Ms Jadranka Kalmeta - Bosnien Hercegovinas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 440 05 40 eller e-post amb.bih.sto@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Bosnien och Hercegovina ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Bosnien och Hercegovina ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Bosnien och Hercegovina ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Bosnien Hercegovinas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Bosnien och Hercegovina konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Bosnien och Hercegovina konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Bosnien Hercegovina och Bosnien och Hercegovina medborgare som bor i Sverige. Bosnien och Hercegovina

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Bosnien och Hercegovina visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Bosnien Hercegovinas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 440 05 40 eller per e-post amb.bih.sto@telia.com

Hitta ett hotell nära den Bosnien och Hercegovina Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Bosnien Hercegovina - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Bosnien Hercegovina. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Bosnien Hercegovina..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Bosnien Hercegovina ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: