Nya Zeeland Flag

Nya Zeelands Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Nya Zeelands diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Nya Zeeländska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Nya Zeeländska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Nya Zeelands konsulat i Sverige.

Nya Zeeländska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Embassy of New Zealand in Stockholm, Sweden - Skarpogatan 6 - Ostermalm 115 27 - Stockholm

Telefon:

(+46) 8 400 17 270

Faxnummer:

E-post:

Officiell hemsida:

www.mfat.govt.nz

Ambassadör:

Mr Andrew Jenks

Timmar:

By appointment

Nya Zeelands ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Nya Zeeländska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Nya Zeeländska ambassaden i Stockholm leds av Mr Andrew Jenks - Nya Zeelands ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 400 17 270 eller e-post

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Nya Zeeländska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Nya Zeeländska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Nya Zeelands Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Nya Zeeländska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Nya Zeelands Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Nya Zeeländska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Nya Zeeländska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Nya Zeelands Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Nya Zeeland och Nya Zeeländska medborgare som bor i Sverige. Nya Zeeländska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Nya Zeeländska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Nya Zeelands Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 400 17 270 eller per e-post

Hitta ett hotell nära den Nya Zeeländska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Nya Zeeland - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Nya Zeeland. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Nya Zeeland..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Nya Zeeland ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: