Etiopien Flag

Etiopiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Etiopiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Etiopiskta Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Etiopiskta beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Etiopiens konsulat i Sverige.

Etiopiskta Ambassaden i Stockholm - Sverige
Ethiopian Embassy in Stockholm, Sweden - Birger Jarlsgatan 39 - 111 45 Stockholm - Box 10448 - 100 55 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8-120 485 00

Faxnummer:

(+46) 8-660 95 61

E-post:

ethemb.all@telia.com

Officiell hemsida:

www.ethemb.se

Ambassadör:

Ms Woinshet Tadesse Woldegiorgis

Timmar:

Etiopiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Etiopiskta intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Etiopiskta ambassaden i Stockholm leds av Ms Woinshet Tadesse Woldegiorgis - Etiopiens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8-120 485 00 eller e-post ethemb.all@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Etiopiskta ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Etiopiskta ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Etiopiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Etiopiskta ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Etiopiens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Etiopiskta konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Etiopiskta konsulat i: Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Etiopiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Etiopien och Etiopiskta medborgare som bor i Sverige. Etiopiskta

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Etiopiskta visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Etiopiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8-120 485 00 eller per e-post ethemb.all@telia.com

Hitta ett hotell nära den Etiopiskta Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Etiopien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Etiopien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Etiopien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Etiopien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: