Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Erbil

Erbil, Irak Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Erbil, Irak. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Erbil. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Erbil, Irak. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Erbil, Irak.

Svenska Ambassaden i Erbil - Erbil, Irak
Swedish Embassy Branch Office in Erbil, Iraq Ster Tower, First Floor Gulan Street Erbil Iraq

Telefon:

(+964) 66-264 2324

Faxnummer:

E-post:

sweofficeerbil@gmail.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Ms Louise Calais, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Sveriges ambassad i Erbil - är ett bilateralt uppdrag i Erbil, Irak bland annat för att främja Svenska intressen i Erbil, Irak.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Erbil leds av Ms Louise Calais, Charge dAffaires a.i. - Sveriges ambassadör i Erbil, Irak och nås per telefon (+964) 66-264 2324 eller e-post sweofficeerbil@gmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Erbil hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Erbil?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Erbil ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Erbil, Irak som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Erbil, Irak. Svenska

Ambassaden i Erbil står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Erbil per telefon (+964) 66-264 2324 eller per e-post sweofficeerbil@gmail.comHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Erbil-
Reseförsäkring för Erbil, Irak och Sverige