Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Kuala Lumpur

Malaysia Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Malaysia. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Kuala Lumpur. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Malaysia. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Malaysia.

Svenska Ambassaden i Kuala Lumpur - Malaysia
Swedish Embassy in Kuala Lumpur, Malaysia - Suite A-12-2, Level 12 - Hampshire Place Office, 157 Hampshire - 1 Jalan Mayang Sari - 50450 Kuala Lumpur - Malaysia

Telefon:

+60 3-2203 0200

Faxnummer:

+60 3-2203 0201

E-post:

ambassaden.kuala-lumpur@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/kualalumpur

Ambassadör:

Mr Bengt G. Carlsson

Timmar:

Sveriges ambassad i Kuala Lumpur - är ett bilateralt uppdrag i Malaysia bland annat för att främja Svenska intressen i Malaysia.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Kuala Lumpur leds av Mr Bengt G. Carlsson - Sveriges ambassadör i Malaysia och han nås per telefon +60 3-2203 0200 eller e-post ambassaden.kuala-lumpur@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Svenska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Kuala Lumpur hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Kuala Lumpur?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sveriges Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Svenska konsulat i Malaysia för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Svenska konsulat i: Kota Kinabalu och Penang

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kuala Lumpur ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Malaysia som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Malaysia. Svenska

Ambassaden i Kuala Lumpur står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kuala Lumpur per telefon +60 3-2203 0200 eller per e-post ambassaden.kuala-lumpur@gov.se

Hitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Kuala Lumpur - Om du måste resa till ambassaden i Kuala Lumpur, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Malaysia och Sverige - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sverige. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sverige..

Dessutom, när du ansöker om visum för Malaysia eller Sverige ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: