Mongoliet Flag

Mongoliets Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Mongoliets diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Mongoliska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Mongoliska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Mongoliets konsulat i Sverige.

Mongoliska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Mongolian Embassy in Stockholm, Sweden Svordvogen 25 B 182 33 Danderyd Sweden

Telefon:

(+46) 8 753 11 35 (+46) 8 753 11 36

Faxnummer:

(+46) 8 753 11 38

E-post:

stockholm@mfa.gov.mn

Officiell hemsida:

www.stockholm.mfa.gov.mn

Ambassadör:

Mr Enkhmandakh Baldan

Timmar:

Mongoliets ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Mongoliska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Mongoliska ambassaden i Stockholm leds av Mr Enkhmandakh Baldan - Mongoliets ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 753 11 35 (+46) 8 753 11 36 eller e-post stockholm@mfa.gov.mn

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Mongoliska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Mongoliets Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Mongoliska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Mongoliska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Mongoliets Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Mongoliet och Mongoliska medborgare som bor i Sverige. Mongoliska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Mongoliska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Mongoliets Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 753 11 35 (+46) 8 753 11 36 eller per e-post stockholm@mfa.gov.mnHitta ett hotell nära den Mongoliska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Mongoliet