Moldavien Flag

Moldaviens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Moldaviens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Moldavien Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Moldavien beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Moldaviens konsulat i Sverige.

Moldavien Ambassaden i Stockholm - Sverige
Moldovan Embassy in Stockholm, Sweden Engelbrektsgatan 10 114 32 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 411 40 64

Faxnummer:

(+46) 8 411 40 74

E-post:

stockholm@moldovaembassy.se

Officiell hemsida:

www.suedia.mfa.md

Ambassadör:

Mr Emil Druc

Timmar:

Moldaviens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Moldavien intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Moldavien ambassaden i Stockholm leds av Mr Emil Druc - Moldaviens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 411 40 64 eller e-post stockholm@moldovaembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Moldavien ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Moldavien ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Moldaviens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Moldavien ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Moldaviens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Moldavien konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Moldavien konsulat i: Göteborg och Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Moldaviens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Moldavien och Moldavien medborgare som bor i Sverige. Moldavien

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Moldavien visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Moldaviens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 411 40 64 eller per e-post stockholm@moldovaembassy.se

Hitta ett hotell nära den Moldavien Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Moldavien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Moldavien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Moldavien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Moldavien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: