Azerbajdzjan Flag

Azerbajdzjans Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Azerbajdzjans diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Azerbajdzjans Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Azerbajdzjans beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Azerbajdzjans konsulat i Sverige.

Azerbajdzjans Ambassaden i Stockholm - Sverige
Azerbaijani Embassy in Stockholm, Sweden Karlavogen 60 114 49 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 411 24 55

Faxnummer:

(+46) 8 411 24 58

E-post:

azerembassy@gmail.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Rafael Ibrahimov

Timmar:

Azerbajdzjans ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Azerbajdzjans intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Azerbajdzjans ambassaden i Stockholm leds av Mr Rafael Ibrahimov - Azerbajdzjans ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 411 24 55 eller e-post azerembassy@gmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Azerbajdzjans ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Azerbajdzjans ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Azerbajdzjans Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Azerbajdzjans ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Azerbajdzjans Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Azerbajdzjans konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Azerbajdzjans konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Azerbajdzjans Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Azerbajdzjan och Azerbajdzjans medborgare som bor i Sverige. Azerbajdzjans

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Azerbajdzjans visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Azerbajdzjans Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 411 24 55 eller per e-post azerembassy@gmail.com

Hitta ett hotell nära den Azerbajdzjans Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Azerbajdzjan - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Azerbajdzjan. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Azerbajdzjan..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Azerbajdzjan ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: