Kosovo Flag

Kosovos Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kosovos diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kosovska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kosovska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kosovos konsulat i Sverige.

Kosovska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Kosovar Embassy in Stockholm, Sweden Birger Jarlsgaten 33, 1st floor P.O. Box 3643 103 59 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 614 68 60

Faxnummer:

(+46) 8 678 30 02

E-post:

embassy.sweden@rks-gov.net

Officiell hemsida:

www.ambasada-ks.net/se/

Ambassadör:

Mr Lulzim Peci

Timmar:

Kosovos ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kosovska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kosovska ambassaden i Stockholm leds av Mr Lulzim Peci - Kosovos ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 614 68 60 eller e-post embassy.sweden@rks-gov.net

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kosovska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Kosovos Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kosovska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Kosovska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kosovos Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kosovo och Kosovska medborgare som bor i Sverige. Kosovska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kosovska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kosovos Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 614 68 60 eller per e-post embassy.sweden@rks-gov.netHitta ett hotell nära den Kosovska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Kosovo