Guatemala Flag

Guatemalas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Guatemalas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Guatemala Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Guatemala beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Guatemalas konsulat i Sverige.

Guatemala Ambassaden i Stockholm - Sverige
Guatemalan Embassy in Stockholm, Sweden Scheelegatan 8, 1st. floor 112 23 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 660 52 29

Faxnummer:

(+46) 8 660 42 29

E-post:

embassy@guatemala.se

Officiell hemsida:

www.guatemala.se

Ambassadör:

Mr Jorge Ricardo Putzeys Uriguen

Timmar:

Guatemalas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Guatemala intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Guatemala ambassaden i Stockholm leds av Mr Jorge Ricardo Putzeys Uriguen - Guatemalas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 660 52 29 eller e-post embassy@guatemala.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Guatemala ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Guatemala ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Guatemalas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Guatemala ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Guatemalas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Guatemala konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Guatemala konsulat i: Göteborg, Göteborg, Lidingo och Vasteras

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Guatemalas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Guatemala och Guatemala medborgare som bor i Sverige. Guatemala

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Guatemala visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Guatemalas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 660 52 29 eller per e-post embassy@guatemala.se

Hitta ett hotell nära den Guatemala Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Guatemala - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Guatemala. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Guatemala..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Guatemala ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: