Georgien Flag

Georgiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Georgiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Georgiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Georgiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Georgiens konsulat i Sverige.

Georgiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Georgian Embassy in Stockholm, Sweden Karlavogen 60, 2nd floor 114 49 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 678 02 60

Faxnummer:

(+46) 8 678 02 64

E-post:

geoemb.sweden@telia.com

Officiell hemsida:

www.sweden.mfa.gov.ge

Ambassadör:

Mr Konstantine Kavtaradze

Timmar:

Georgiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Georgiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Georgiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Konstantine Kavtaradze - Georgiens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 678 02 60 eller e-post geoemb.sweden@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Georgiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Georgiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Georgiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Georgiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Georgiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Georgien och Georgiska medborgare som bor i Sverige. Georgiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Georgiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Georgiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 678 02 60 eller per e-post geoemb.sweden@telia.comHitta ett hotell nära den Georgiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Georgien