Kuba Flag

Kubas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kubas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kubanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kubanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kubas konsulat i Sverige.

Kubanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Cuban Embassy in Stockholm, Sweden - Sturevagen 9 - 182 73 Stocksund - Sweden

Telefon:

(+46) (8) 545 83 277

Faxnummer:

(+46) (8) 514 80 050

E-post:

info@kuba.se

Officiell hemsida:

misiones.minrex.gob.cu/es/suecia

Ambassadör:

Ms Rosario Cristina Navas Morata

Timmar:

Kubas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kubanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kubanska ambassaden i Stockholm leds av Ms Rosario Cristina Navas Morata - Kubas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) (8) 545 83 277 eller e-post info@kuba.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kubanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Kubas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kubanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Kubanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kubas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kuba och Kubanska medborgare som bor i Sverige. Kubanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kubanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kubas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) (8) 545 83 277 eller per e-post info@kuba.seHitta ett hotell nära den Kubanska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Kuba