Kuba Flag

Kubas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kubas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kubanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kubanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kubas konsulat i Sverige.

Kubanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Cuban Embassy in Stockholm, Sweden - Sturevagen 9 - 182 73 Stocksund - Sweden

Telefon:

(+46) (8) 545 83 277

Faxnummer:

(+46) (8) 514 80 050

E-post:

info@kuba.se

Officiell hemsida:

misiones.minrex.gob.cu/es/suecia

Ambassadör:

Ms Rosario Cristina Navas Morata

Timmar:

Kubas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kubanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kubanska ambassaden i Stockholm leds av Ms Rosario Cristina Navas Morata - Kubas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) (8) 545 83 277 eller e-post info@kuba.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kubanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Kubanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Kubas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kubanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Kubas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Kubanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Kubanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kubas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kuba och Kubanska medborgare som bor i Sverige. Kubanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kubanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kubas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) (8) 545 83 277 eller per e-post info@kuba.se

Hitta ett hotell nära den Kubanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Kuba - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Kuba. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Kuba..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Kuba ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: