Kanada Flag

Kanadas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kanadas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kanadensiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kanadensiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kanadas konsulat i Sverige.

Kanadensiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Canadian Embassy in Stockholm, Sweden Klarabergsgatan 23, 6 floor P.O. Box 16129 103 23 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 453 30 00

Faxnummer:

(+46) 8 453 30 16

E-post:

stkhm@international.gc.ca

Officiell hemsida:

www.sweden.gc.ca www.canadainternational.gc.ca/sweden-suede/

Ambassadör:

Mr Kenneth Macartney

Timmar:

Kanadas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kanadensiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kanadensiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Kenneth Macartney - Kanadas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 453 30 00 eller e-post stkhm@international.gc.ca

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kanadensiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Kanadensiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Kanadas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kanadensiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Kanadas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Kanadensiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Kanadensiska konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kanadas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kanada och Kanadensiska medborgare som bor i Sverige. Kanadensiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kanadensiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kanadas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 453 30 00 eller per e-post stkhm@international.gc.ca

Hitta ett hotell nära den Kanadensiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Kanada - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Kanada. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Kanada..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Kanada ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: