Rwanda Flag

Rwandas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Rwandas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Rwandiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Rwandiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Rwandas konsulat i Sverige.

Rwandiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Rwandan Embassy in Stockholm, Sweden Dalvogen 2, 3rd floor 169 27 Solna Sweden

Telefon:

(+46) 500 019 70

Faxnummer:

(+46) 500 019 73

E-post:

ambastockholm@minaffet.gov.rw

Officiell hemsida:

www.sweden.embassy.gov.rw

Ambassadör:

Venatia Sebudandi

Timmar:

Rwandas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Rwandiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Rwandiska ambassaden i Stockholm leds av Venatia Sebudandi - Rwandas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 500 019 70 eller e-post ambastockholm@minaffet.gov.rw

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Rwandiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Rwandas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Rwandiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Rwandiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Rwandas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Rwanda och Rwandiska medborgare som bor i Sverige. Rwandiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Rwandiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Rwandas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 500 019 70 eller per e-post ambastockholm@minaffet.gov.rwHitta ett hotell nära den Rwandiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Rwanda