Kongo (Republiken) Flag

Kongo (Republiken)s Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kongo (Republiken)s diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kongo Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kongo beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kongo (Republiken)s konsulat i Sverige.

Kongo Ambassaden i Stockholm - Sverige
Congolese (Rep) Embassy in Stockholm, Sweden Dalagatan 32, 1st floor 113 24 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 30 05 90

Faxnummer:

E-post:

ambacosuede@hotmail.fr

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Andre Hombessa

Timmar:

Kongo (Republiken)s ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kongo intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kongo ambassaden i Stockholm leds av Mr Andre Hombessa - Kongo (Republiken)s ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 30 05 90 eller e-post ambacosuede@hotmail.fr

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kongo ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Kongo (Republiken)s Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kongo ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Kongo konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kongo (Republiken)s Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kongo (Republiken) och Kongo medborgare som bor i Sverige. Kongo

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kongo visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kongo (Republiken)s Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 30 05 90 eller per e-post ambacosuede@hotmail.frHitta ett hotell nära den Kongo Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Kongo (Republiken)