Panama Flag

Panamas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Panamas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Panamanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Panamanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Panamas konsulat i Sverige.

Panamanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Panamanian Embassy in Stockholm, Sweden ostermalmsgatan 59 Box 55 547 102 04 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 662 65 35

Faxnummer:

(+46) 8 662 89 91

E-post:

contacto@embassyofpanama.se consulado@embassyofpanama.se

Officiell hemsida:

www.embassyofpanama.se

Ambassadör:

Mr Ricardo Quintero Nassar

Timmar:

Panamas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Panamanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Panamanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Ricardo Quintero Nassar - Panamas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 662 65 35 eller e-post contacto@embassyofpanama.se consulado@embassyofpanama.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Panamanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Panamanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Panamas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Panamanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Panamas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Panamanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Panamanska konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Panamas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Panama och Panamanska medborgare som bor i Sverige. Panamanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Panamanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Panamas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 662 65 35 eller per e-post contacto@embassyofpanama.se consulado@embassyofpanama.se

Hitta ett hotell nära den Panamanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Panama - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Panama. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Panama..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Panama ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: