Zimbabwe Flag

Zimbabwes Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Zimbabwes diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Zimbabwe Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Zimbabwe beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Zimbabwes konsulat i Sverige.

Zimbabwe Ambassaden i Stockholm - Sverige
Zimbabwean Embassy in Stockholm, Sweden Herserudsvogen 5A, 7th floor 181 34 Lidingo Box 3253 103 65 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 765 53 80

Faxnummer:

(+46) 8 21 91 32

E-post:

mbuya@stockholm.mail.telia.com

Officiell hemsida:

www.zimembassy.se

Ambassadör:

Mr Stephen Cletus Chiketa

Timmar:

Zimbabwes ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Zimbabwe intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Zimbabwe ambassaden i Stockholm leds av Mr Stephen Cletus Chiketa - Zimbabwes ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 765 53 80 eller e-post mbuya@stockholm.mail.telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Zimbabwe ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Zimbabwe ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Zimbabwes Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Zimbabwe ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Zimbabwes Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Zimbabwe konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Zimbabwe konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Zimbabwes Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Zimbabwe och Zimbabwe medborgare som bor i Sverige. Zimbabwe

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Zimbabwe visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Zimbabwes Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 765 53 80 eller per e-post mbuya@stockholm.mail.telia.com

Hitta ett hotell nära den Zimbabwe Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Zimbabwe - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Zimbabwe. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Zimbabwe..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Zimbabwe ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: