Zambia Flag

Zambias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Zambias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Zambia Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Zambia beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Zambias konsulat i Sverige.

Zambia Ambassaden i Stockholm - Sverige
Zambian Embassy in Stockholm, Sweden Gordsvogen 18, 3rd floor Box 3056 169 03 Solna Sweden

Telefon:

(+46) 8 679 90 40

Faxnummer:

(+46) 8 679 68 50

E-post:

info@zambiaembassy.se

Officiell hemsida:

www.zambiaembassy.se

Ambassadör:

Edith Mutale

Timmar:

Zambias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Zambia intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Zambia ambassaden i Stockholm leds av Edith Mutale - Zambias ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 679 90 40 eller e-post info@zambiaembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Zambia ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Zambia ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Zambias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Zambia ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Zambias Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Zambia konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Zambia konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Zambias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Zambia och Zambia medborgare som bor i Sverige. Zambia

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Zambia visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Zambias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 679 90 40 eller per e-post info@zambiaembassy.se

Hitta ett hotell nära den Zambia Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Zambia - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Zambia. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Zambia..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Zambia ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: