Venezuela Flag

Venezuelas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Venezuelas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Venezuelanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Venezuelanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Venezuelas konsulat i Sverige.

Venezuelanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Venezuelan Embassy in Stockholm, Sweden Engelbrektsgatan 35 B Box 26012 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 411 09 96

Faxnummer:

(+46) 8 21 31 00

E-post:

venezuela.embassy@telia.com venezuel.secreetary@telia.com

Officiell hemsida:

www.venezuelasambassad.com

Ambassadör:

Zulima Rojas Mavares, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Venezuelas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Venezuelanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Venezuelanska ambassaden i Stockholm leds av Zulima Rojas Mavares, Charge dAffaires a.i. - Venezuelas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 411 09 96 eller e-post venezuela.embassy@telia.com venezuel.secreetary@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Venezuelanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Venezuelanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Venezuelas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Venezuelanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Venezuelas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Venezuelanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Venezuelanska konsulat i: Göteborg och Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Venezuelas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Venezuela och Venezuelanska medborgare som bor i Sverige. Venezuelanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Venezuelanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Venezuelas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 411 09 96 eller per e-post venezuela.embassy@telia.com venezuel.secreetary@telia.com

Hitta ett hotell nära den Venezuelanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Venezuela - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Venezuela. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Venezuela..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Venezuela ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: