Förenade Arabemiraten Flag

Förenade Arabemiratens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Förenade Arabemiratens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Förenade Arabemiraten Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Förenade Arabemiraten beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Förenade Arabemiratens konsulat i Sverige.

Förenade Arabemiraten Ambassaden i Stockholm - Sverige
United Arab Emirates Embassy in Stockholm, Sweden Torsgatan 2, 5th floor Box 164 111 23 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 411 12 44

Faxnummer:

(+46) 8 411 12 45

E-post:

mofaicgovae@gmail.com

Officiell hemsida:

www.uaeembassy.se

Ambassadör:

Najla Mohd Bin Salem Alqassimi

Timmar:

Förenade Arabemiratens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Förenade Arabemiraten intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Förenade Arabemiraten ambassaden i Stockholm leds av Najla Mohd Bin Salem Alqassimi - Förenade Arabemiratens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 411 12 44 eller e-post mofaicgovae@gmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Förenade Arabemiraten ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Förenade Arabemiraten ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Förenade Arabemiratens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Förenade Arabemiraten ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Förenade Arabemiratens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Förenade Arabemiraten konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Förenade Arabemiraten konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Förenade Arabemiratens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Förenade Arabemiraten och Förenade Arabemiraten medborgare som bor i Sverige. Förenade Arabemiraten

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Förenade Arabemiraten visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Förenade Arabemiratens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 411 12 44 eller per e-post mofaicgovae@gmail.com

Hitta ett hotell nära den Förenade Arabemiraten Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Förenade Arabemiraten - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Förenade Arabemiraten. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Förenade Arabemiraten..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Förenade Arabemiraten ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: