Tunisien Flag

Tunisiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Tunisiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Tunisiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Tunisiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Tunisiens konsulat i Sverige.

Tunisiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Tunisian Embassy in Stockholm, Sweden Narvavogen 32, 1st floor Box 24030 104 50 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 545 855 20

Faxnummer:

(+46) 8 662 19 75

E-post:

at.stockholm@swipnet.se

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Fatma Omrani Chargui, Charge dAffaires e.p.

Timmar:

Tunisiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Tunisiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Tunisiska ambassaden i Stockholm leds av Fatma Omrani Chargui, Charge dAffaires e.p. - Tunisiens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 545 855 20 eller e-post at.stockholm@swipnet.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Tunisiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Tunisiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Tunisiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Tunisiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Tunisiens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Tunisiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Tunisiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Tunisiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Tunisien och Tunisiska medborgare som bor i Sverige. Tunisiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Tunisiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Tunisiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 545 855 20 eller per e-post at.stockholm@swipnet.se

Hitta ett hotell nära den Tunisiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Tunisien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Tunisien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Tunisien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Tunisien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: