Syrien Flag

Syriens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Syriens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Syriska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Syriska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Syriens konsulat i Sverige.

Syriska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Syrian Embassy in Stockholm, Sweden Vendevogen 90, 5 floor Box 4 182 11 Danderyd Sweden

Telefon:

(+46) 8 622 18 70

Faxnummer:

(+46) 8 660 88 05

E-post:

info@syrianembassy.se

Officiell hemsida:

www.syrianembassy.se

Ambassadör:

Mr Milad Atieh

Timmar:

Syriens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Syriska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Syriska ambassaden i Stockholm leds av Mr Milad Atieh - Syriens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 622 18 70 eller e-post info@syrianembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Syriska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Syriens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Syriska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Syriska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Syriens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Syrien och Syriska medborgare som bor i Sverige. Syriska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Syriska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Syriens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 622 18 70 eller per e-post info@syrianembassy.seHitta ett hotell nära den Syriska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Syrien