Syrien Flag

Syriens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Syriens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Syriska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Syriska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Syriens konsulat i Sverige.

Syriska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Syrian Embassy in Stockholm, Sweden Vendevogen 90, 5 floor Box 4 182 11 Danderyd Sweden

Telefon:

(+46) 8 622 18 70

Faxnummer:

(+46) 8 660 88 05

E-post:

info@syrianembassy.se

Officiell hemsida:

www.syrianembassy.se

Ambassadör:

Mr Milad Atieh

Timmar:

Syriens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Syriska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Syriska ambassaden i Stockholm leds av Mr Milad Atieh - Syriens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 622 18 70 eller e-post info@syrianembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Syriska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Syriska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Syriens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Syriska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Syriens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Syriska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Syriska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Syriens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Syrien och Syriska medborgare som bor i Sverige. Syriska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Syriska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Syriens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 622 18 70 eller per e-post info@syrianembassy.se

Hitta ett hotell nära den Syriska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Syrien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Syrien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Syrien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Syrien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: