Sudan Flag

Sudans Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Sudans diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Sudan Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Sudan beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Sudans konsulat i Sverige.

Sudan Ambassaden i Stockholm - Sverige
Sudanese Embassy in Stockholm, Sweden Stockholmsvogen 33 181 33 Lidingo Sweden

Telefon:

(+46) 8 611 77 80

Faxnummer:

(+46) 8 611 77 82

E-post:

sudanembassy@telia.com

Officiell hemsida:

sudanembassy.se

Ambassadör:

Mr Abubakr Hussein Ahmed Abdeldaym

Timmar:

Sudans ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Sudan intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Sudan ambassaden i Stockholm leds av Mr Abubakr Hussein Ahmed Abdeldaym - Sudans ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 611 77 80 eller e-post sudanembassy@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Sudan ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sudans Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Sudan ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Sudan konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sudans Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Sudan och Sudan medborgare som bor i Sverige. Sudan

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Sudan visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sudans Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 611 77 80 eller per e-post sudanembassy@telia.comHitta ett hotell nära den Sudan Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Sudan