Nigeria Flag

Nigerias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Nigerias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Nigerianska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Nigerianska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Nigerias konsulat i Sverige.

Nigerianska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Nigerian Embassy in Stockholm, Sweden Tyrgatan 8 Box 628 101 32 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 24 63 90

Faxnummer:

(+46) 8 24 63 98

E-post:

info@nigerianembassysweden.se

Officiell hemsida:

www.nigerianembassy.nu

Ambassadör:

Mr Benedict Onochie Amobi

Timmar:

Nigerias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Nigerianska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Nigerianska ambassaden i Stockholm leds av Mr Benedict Onochie Amobi - Nigerias ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 24 63 90 eller e-post info@nigerianembassysweden.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Nigerianska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Nigerianska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Nigerias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Nigerianska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Nigerias Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Nigerianska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Nigerianska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Nigerias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Nigeria och Nigerianska medborgare som bor i Sverige. Nigerianska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Nigerianska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Nigerias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 24 63 90 eller per e-post info@nigerianembassysweden.se

Hitta ett hotell nära den Nigerianska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Nigeria - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Nigeria. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Nigeria..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Nigeria ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: