Nigeria Flag

Nigerias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Nigerias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Nigerianska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Nigerianska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Nigerias konsulat i Sverige.

Nigerianska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Nigerian Embassy in Stockholm, Sweden Tyrgatan 8 Box 628 101 32 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 24 63 90

Faxnummer:

(+46) 8 24 63 98

E-post:

info@nigerianembassysweden.se

Officiell hemsida:

www.nigerianembassy.nu

Ambassadör:

Mr Benedict Onochie Amobi

Timmar:

Nigerias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Nigerianska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Nigerianska ambassaden i Stockholm leds av Mr Benedict Onochie Amobi - Nigerias ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 24 63 90 eller e-post info@nigerianembassysweden.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Nigerianska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Nigerias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Nigerianska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Nigerianska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Nigerias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Nigeria och Nigerianska medborgare som bor i Sverige. Nigerianska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Nigerianska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Nigerias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 24 63 90 eller per e-post info@nigerianembassysweden.seHitta ett hotell nära den Nigerianska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Nigeria