Marocko Flag

Marockos Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Marockos diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Marockanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Marockanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Marockos konsulat i Sverige.

Marockanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Moroccan Embassy in Stockholm, Sweden Kungsholmstorg 16 112 21 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 545 511 30

Faxnummer:

(+46) 8 545 511 39

E-post:

morocco@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Yahdih Bouchaab

Timmar:

Marockos ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Marockanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Marockanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Yahdih Bouchaab - Marockos ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 545 511 30 eller e-post morocco@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Marockanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Marockanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Marockos Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Marockanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Marockos Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Marockanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Marockanska konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Marockos Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Marocko och Marockanska medborgare som bor i Sverige. Marockanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Marockanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Marockos Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 545 511 30 eller per e-post morocco@telia.com

Hitta ett hotell nära den Marockanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Marocko - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Marocko. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Marocko..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Marocko ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: