Libyen Flag

Libyens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Libyens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Libyen Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Libyen beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Libyens konsulat i Sverige.

Libyen Ambassaden i Stockholm - Sverige
Libyan Embassy in Stockholm, Sweden Valhallavogen 74 Box 10133 Temporary address: Munkbrogatan 2 100 55 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 14 34 35

Faxnummer:

(+46) 8 10 43 80

E-post:

libyanembassy2012@hotmail.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Siham Shaheen, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Libyens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Libyen intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Libyen ambassaden i Stockholm leds av Siham Shaheen, Charge dAffaires a.i. - Libyens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 14 34 35 eller e-post libyanembassy2012@hotmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Libyen ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Libyen ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Libyens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Libyen ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Libyens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Libyen konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Libyen konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Libyens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Libyen och Libyen medborgare som bor i Sverige. Libyen

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Libyen visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Libyens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 14 34 35 eller per e-post libyanembassy2012@hotmail.com

Hitta ett hotell nära den Libyen Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Libyen - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Libyen. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Libyen..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Libyen ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: