Libanon Flag

Libanons Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Libanons diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Libanesiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Libanesiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Libanons konsulat i Sverige.

Libanesiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Lebanese Embassy in Stockholm, Sweden Kommendorsgatan 35 Box 5360 102 49 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 665 19 65 (+46) 8 665 19 61

Faxnummer:

(+46) 8 662 68 24

E-post:

Officiell hemsida:

www.lebanonembassy.se

Ambassadör:

Mr Hadi Jaber, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Libanons ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Libanesiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Libanesiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Hadi Jaber, Charge dAffaires a.i. - Libanons ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 665 19 65 (+46) 8 665 19 61 eller e-post

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Libanesiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Libanesiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Libanons Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Libanesiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Libanons Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Libanesiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Libanesiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Libanons Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Libanon och Libanesiska medborgare som bor i Sverige. Libanesiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Libanesiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Libanons Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 665 19 65 (+46) 8 665 19 61 eller per e-post

Hitta ett hotell nära den Libanesiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Libanon - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Libanon. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Libanon..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Libanon ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: