Kuwait Flag

Kuwaits Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kuwaits diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kuwait Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kuwait beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kuwaits konsulat i Sverige.

Kuwait Ambassaden i Stockholm - Sverige
Kuwaiti Embassy in Stockholm, Sweden Adolf Fredriks Kyrkogata 13 P. O. Box 7279 103 89 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 450 99 80

Faxnummer:

(+46) 8 450 99 45

E-post:

Officiell hemsida:

www.kuwaitembassy.se

Ambassadör:

Mr Ali I. Al-Nikhailan

Timmar:

Kuwaits ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kuwait intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kuwait ambassaden i Stockholm leds av Mr Ali I. Al-Nikhailan - Kuwaits ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 450 99 80 eller e-post

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kuwait ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Kuwaits Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kuwait ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Kuwait konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kuwaits Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kuwait och Kuwait medborgare som bor i Sverige. Kuwait

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kuwait visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kuwaits Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 450 99 80 eller per e-postHitta ett hotell nära den Kuwait Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Kuwait