Sydkorea Flag

Sydkoreas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Sydkoreas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Sydkoreanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Sydkoreanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Sydkoreas konsulat i Sverige.

Sydkoreanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
South Korean Embassy in Stockholm, Sweden - Laboratoriegatan 10 - Box 27237 - 102 53 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 545 894 00

Faxnummer:

(+46) 8 660 28 18

E-post:

koremb.sweden@mofa.go.kr

Officiell hemsida:

http://swe.mofa.go.kr/

Ambassadör:

Timmar:

Sydkoreas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Sydkoreanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Sydkoreanska ambassaden i Stockholm leds av - Sydkoreas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 545 894 00 eller e-post koremb.sweden@mofa.go.kr

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Sydkoreanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Sydkoreanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Sydkoreas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Sydkoreanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sydkoreas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Sydkoreanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Sydkoreanska konsulat i: Göteborg och Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sydkoreas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Sydkorea och Sydkoreanska medborgare som bor i Sverige. Sydkoreanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Sydkoreanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sydkoreas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 545 894 00 eller per e-post koremb.sweden@mofa.go.kr

Hitta ett hotell nära den Sydkoreanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Sydkorea - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sydkorea. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sydkorea..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Sydkorea ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: