Nordkorea Flag

Nordkoreas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Nordkoreas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Nordkoreanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Nordkoreanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Nordkoreas konsulat i Sverige.

Nordkoreanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
North Korean Embassy in Stockholm, Sweden Norra Kungsvogen 39 181 31 Lidingo Sweden

Telefon:

(+46) 8 767 38 36

Faxnummer:

(+46) 8 767 38 35

E-post:

koryo@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Pak Kwang Chol

Timmar:

Nordkoreas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Nordkoreanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Nordkoreanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Pak Kwang Chol - Nordkoreas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 767 38 36 eller e-post koryo@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Nordkoreanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Nordkoreas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Nordkoreanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Nordkoreanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Nordkoreas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Nordkorea och Nordkoreanska medborgare som bor i Sverige. Nordkoreanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Nordkoreanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Nordkoreas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 767 38 36 eller per e-post koryo@telia.comHitta ett hotell nära den Nordkoreanska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Nordkorea