Kenya Flag

Kenyas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kenyas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kenyanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kenyanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kenyas konsulat i Sverige.

Kenyanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Kenyan Embassy in Stockholm, Sweden Birger Jarlsgatan 37, 2nd fl. Box 7694 103 95 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 21 83 00 (+46) 8 21 83 04

Faxnummer:

(+46) 8 20 92 61

E-post:

kenya.embassy@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Dr Joseph Kiprono Sang

Timmar:

Kenyas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kenyanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kenyanska ambassaden i Stockholm leds av Dr Joseph Kiprono Sang - Kenyas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 21 83 00 (+46) 8 21 83 04 eller e-post kenya.embassy@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kenyanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Kenyas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kenyanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Kenyanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kenyas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kenya och Kenyanska medborgare som bor i Sverige. Kenyanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kenyanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kenyas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 21 83 00 (+46) 8 21 83 04 eller per e-post kenya.embassy@telia.comHitta ett hotell nära den Kenyanska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Kenya